Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Frukostbrickor

Svensktillverkade frukostbrickor

Alla våra frukostbrickor är svensktillverkade och av mycket hög kvalité. Varje bricka tillverkas en i taget för hand i naturmaterial där flera lager björkfaner har pressats ihop hårt för att bli starkt och tåligt och de skyddas av en melaminbaserad yta. Frukostbrickorna är tryckta med vattenbaserad färg och tål maskindisk upp till 95 grader.

Frukostbrickor är tryckta med originalmålningar av konstnären och illustratören Tina Järdhult och finns med många olika bilder, texter och teman. Vissa med både målning och text och andra med endast målning. 

Våra brickor är tillverkade för hand en i taget av FSC märkt pressad björkfanér, vilket innebär att träet som används kommer från skogsområden som är skötta på ett hållbart sätt. Våra svensktillverkade frukostbrickor ett därför ett utmärkt val för den som söker en hållbar och unik detalj i sitt kök. De är tillverkade med omsorg om miljön och med unika texter och motiv. 

Detta är en viktig detalj eftersom det garanterar att produktionen av brickorna inte påverkar miljön negativt. Måtten på frukostbrickorna är 27x20 cm, vilket gör dem stora nog för att rymma allt man behöver för en frukost eller fikastund, samtidigt som de är små nog för att vara lätta att hantera och förvara.